ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Με τον Διευθυντή του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού και την πρόεδρο του ΝΟΗΣΙΣ, συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΑΓΣ
12. 12. 2023

Δύο σημαντικές συναντήσεις με φορείς της Θεσσαλονίκης είχε ο πρόεδρος της ΑΓΣ, Dr. Jeff Lansdale. Αρχικά, συναντήθηκε στο Διοικητήριο με τον Διευθυντή του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού, Μιχάλη Μπεκίρη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε και ο Συντονιστής του Γραφείου, Γιάννης Παπαγεωργίου, έγινε παρουσίαση της πολύχρονης και πολυδιάστατης προσφοράς της ΑΓΣ στην Ελλάδα και την νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ διερευνήθηκαν πιθανότητες συνεργασίας.

Το ζήτημα της συνεργασίας, τέθηκε και λίγες μέρες αργότερα κατά την επίσκεψη του Dr. Lansdale στις εγκαταστάσεις του ΝΟΗΣΙΣ και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την πρόεδρο του Ιδρύματος. Δρα Στέλλα Μπεζεργιάννη.  Ο πρόεδρος της ΑΓΣ, ξεναγήθηκε στους χώρους και τις εκθέσεις του ΝΟΗΣΙΣ και στη συνέχεια εξέτασε με την Δρα Μπεζεργάννη τη πιθανότητα συνεργασίας πάνω σε συγκεκριμένους τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!