ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Αδιάλειπτη η παροχή γνώσης από τα στελέχη του Γραφείου Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων
06. 04. 2020

Αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία και ψηφιακές πλατφόρμες τα στελέχη του SPMO συνεχίζουν το εκπαιδευτικό έργο τους.

Συγκεκριμένα, στη φυτική παραγωγή οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες του SPMO συνεχίζονται ψηφιακά και πλέον οι ωφελούμενοι παρακολουθούν εκπαιδευτικά βίντεο ενώ παραλαμβάνουν το σχετικό υλικό στο email τους. Η θεματολογία και τα αντικείμενα ενημερώνονται σε καθημερινό επίπεδο με ποικίλα θέματα, τα οποία πραγματεύονται τόσο ζητήματα γενικού ενδιαφέροντος στη γεωργία όσο και εξειδικευμένα θέματα. Με αυτό τον τρόπο και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, οι εκπαιδευτές βρίσκονται κοντά στους παραγωγούς. Τις τελευταίες δύο βδομάδες έχουν καταφέρει να εγγράψουν στο κανάλι YouTube τους 131 συνδρομητές και να ανεβάσουν 30 εκπαιδευτικά βίντεο, τα οποία έχουν προβληθεί 1.153 φορές.

Στη ζωική παραγωγή, τα στελέχη του SPMO (κτηνίατροί, ζωοτέχνες και τεχνολόγοι τροφίμων) έστω και τηλεφωνικά, παρέχουν συμβουλευτική υποστήριξη, ενημερώνονται και βοηθούν τους κτηνοτρόφους και τυροκόμους, ώστε να συνεχίσουν να εξελίσσουν τις μονάδες τους και να παρέχουν στους καταναλωτές ασφαλή προϊόντα.

Το πρόγραμμα του Εναλλακτικού Τουρισμού συνεχίζει τα μαθήματα εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας Big Blue Button. Ένα από τα μαθήματα παρακολούθησε και η κα. Δρέττα, CEO της Marketing Greece, η οποία συζήτησε με τους εκπαιδευόμενους τις δράσεις της Marketing Greece καθώς και τους προβληματισμούς που προκύπτουν στον τομέα του τουρισμού.

Τέλος, το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας προσάρμοσε το εκπαιδευτικό του έργο και προχώρησε στην πραγματοποίηση των σεμιναρίων του διαδικτυακά, αξιοποιώντας την εκπαιδευτική πλατφόρμα Μoodle της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Οι εκπαιδευόμενοι συμμετείχαν ενεργά στις τρεις θεματικές που παρουσιάστηκαν και αφορούσαν στις "Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Παραγωγή και Επεξεργασία Ελαιόλαδου", την "Παραγωγή Μπύρας" και την "Ευφυή Γεωργία".

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!