ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Alumni Xpress: Αθανασία Λεμονή, τάξη 2012
08. 06. 2022

Αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο της Σχολής πριν από δέκα χρόνια και σήμερα εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκιδική. Η Αθανασία Λεμονή είναι πεπεισμένη ότι η ΑΓΣ τη βοήθησε να γίνει ανεξάρτητη και υπεύθυνη, να δίνει ευκαιρίες σε όλα, να αντιμετωπίζει πιο εύκολα τους φόβους της, να ανοίξει τους ορίζοντες της και να δημιουργήσει δεσμούς φίλιας για μια ολόκληρη ζωή.

Φέρνει στον νου της την καλύτερη ανάμνηση που έχει από το ΕΠΑΛ και η οποία σχετίζεται με την περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ – όπως λέει – είχε λατρέψει την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Νάσιουτζικ στην Αθήνα. «Μου λείπει κάθε γωνιά, κάθε σπιθαμή, κάθε κομμάτι της Σχολής», λέει με ειλικρίνεια. «Είμαι περήφανη για το σχολείο μου διότι εκτός από τις μοναδικές δυνατότητες και ευκαιρίες που προσφέρει, απαρτίζεται από καταπληκτικούς ανθρώπους και είναι για τον καθένα μια δεύτερη οικογένεια, ένα δεύτερο σπίτι», υπογραμμίζει. Συμβουλεύει τους σημερινούς μαθητές να «αρπάζουν κάθε ευκαιρία που συναντούν και να μάθουν όσα περισσότερα πράγματα μπορούν από τις δραστηριότητες που τους προσφέρονται».

Σήμερα, η Αθανασία Λεμονή ασχολείται με τη λογιστική και τη διοίκηση στην εταιρεία «Φούρνος Λεμονή» με έδρα τη Χαλκιδική. «Στο μέλλον θέλω να ασχοληθώ περισσότερο με εθελοντικές δραστηριότητες και να αποκτήσω περισσότερες γνώσεις τόσο στα οικονομικά, όσο και για τη γη που ξέρω ότι θα με βοηθήσουν στον τομέα της εστίασης», κατέληξε.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!