ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Σεμινάρια στο Αργυρόκαστρο από τη ΣΕΕ
02. 02. 2018

Για πρώτη φορά οργανώθηκαν στο Αργυρόκαστρο Αλβανίας, από τις 2 έως τις 4 Φεβρουαρίου, βιωματικά σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα της αγροδιατροφής από τη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Τα σεμινάρια αποτελούν εξέλιξη στην υλοποίηση του πλαισίου συνεργασίας με την Ορθόδοξο Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας για την ίδρυση Αγροδιατροφικού ΙΕΚ. Στόχος των σεμιναρίων είναι η ενίσχυση των προσπαθειών της τοπικής κοινωνίας για ανάπτυξη οικονομικής δραστηριότητας στον αγροδιατροφικό τομέα.  Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή στελεχών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Γεωργικής Ανάπτυξης Αργυροκάστρου με τον προϊστάμενό της, κ. Κ. Ράπη, ο οποίος εκτίμησε ότι είναι χρήσιμο να επαναληφθούν προγράμματα στο μέλλον με περισσότερη εξειδίκευση για ομάδα γεωτεχνικών της Διεύθυνσης.

Τα αντικείμενα κατάρτισης επιλέχθηκαν μετά από συναντήσεις με τοπικούς φορείς, παραγωγούς, κτηνοτρόφους και οικονομολόγους που ασχολούνται με τη συμβουλευτική γεωργών και αφορούσαν την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών στη γεωργία, την καλλιέργεια και αξιοποίηση φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών και τη διαχείριση κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων.

Εισηγητές των προγραμμάτων ήταν οι: Δρ. Ε. Βέργος, Δρ. Χ. Βασιλικιώτης, Δρ. Ε. Παύλου, κα Χ. Σεχίδου και κ. Κ. Ζουκίδης.

Σεμινάρια στο Αργυρόκαστρο από τη ΣΕΕ
Σεμινάρια στο Αργυρόκαστρο από τη ΣΕΕ
Σεμινάρια στο Αργυρόκαστρο από τη ΣΕΕ
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!