ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ο Αναστάσιος Παπαναστασίου νέος διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου
26. 06. 2018

Ένας έμπειρος και αξιόλογος εκπαιδευτικός αναλαμβάνει το Δημοτικό Σχολείο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Πρόκειται για τον Αναστάσιο Παπαναστασίου, ο οποίος θεωρεί ότι η εκπαίδευση είναι ένας από τους σπουδαιότερους τομείς στη ζωή του ανθρώπου.

Ο κ. Παπαναστασίου διδάσκει για τρεις δεκαετίες στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση προσπαθώντας να κάνει τη μάθηση ελκυστική για τους μαθητές και τις μαθήτριές του και το σχολείο έναν φωτεινό τόπο δημιουργίας. Εκτιμά πως θεμέλιοι λίθοι των παιδαγωγικών σχέσεων που αναπτύσσονται σε ένα σχολείο είναι η συνεργασία, οι σπουδαίοι εκπαιδευτικοί στόχοι και σκοποί, η ευγενική άμιλλα, η κατανόηση και η ενσυναίσθηση μεταξύ των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας δηλαδή των μαθητών και των μαθητριών, των γονέων τους και των εκπαιδευτικών.

Δηλώνει έτοιμος να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις του από τη θέση του διευθυντή στην προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του Δημοτικού Σχολείου της Σχολής.

Ο Αναστάσιος Παπαναστασίου νέος διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!