ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εκπαίδευση στελεχών του προγράμματος Arcadia στις Η.Π.Α.
15. 11. 2023

Συναντήσεις και επαφές με εκπαιδευτικούς (κυρίως) δευτεροβάθμιων σχολείων στις Η.Π.Α. είχαν τα στελέχη του προγράμματος Arcadia της ΑΓΣ, Κατερίνα Σταματίκα και Θεοδόσιος Τάσιος. Η ειδική παιδαγωγός και ο Career& Student Services Counselor ταξίδεψαν στις Η.Π.Α. μετά από πρόσκληση της Εφόρου Deborah Androus, η οποία είναι εμπνεύστρια και «ψυχή» του προγράμματος Arcadia.

Επισκέφτηκαν σχολεία στην πρωτεύουσα Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη και το Κονέκτικατ, ενώ στο University of Richmond συνάντησαν τις απόφοιτες της ΑΓΣ και νυν φοιτήτριες Σοφία Δημότση και Βούλα Κοτσακιαχίδου. Επίσης, επισκέφτηκαν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα: National Child Research Center, Agios Dimitrios Private School NY, Douglas Freeman High Sct, Richmond University και Eagle Hill School.

Κατά τη διάρκεια των επαφών τους, μίλησαν με δασκάλους και διευθυντές σχολείων, αντάλλαξαν απόψεις με σχολικούς ψυχολόγους και ειδικούς παιδαγωγούς, μπήκαν στις αίθουσες διδασκαλίας παρακολουθώντας παράδοση μαθημάτων και ενημερώθηκαν για ειδικά προγράμματα ενσωμάτωσης παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Παράλληλα, παρουσίασαν στους συνομιλητές τους το έργο του προγράμματος Arcadiaκαι τους απηύθυναν ανοικτή πρόσκληση να επισκεφτούν το campus.

Τις επόμενες μέρες, τα δύο στελέχη του Arcadiaθα ενημερώσουν συναδέλφους και εκπαιδευτικούς της ΣΧολής, για τις πληροφορίες που άντλησαν από τις επαφές που είχαν στο ταξίδι τους με στόχο τον διαμοιρασμό νέων πληροφοριών, μεθόδων και διαδικασιών.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!