ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Masterclass για τον ψηφιακό μετασχηματισμό για τους μαθητές του ΕΠΑΛ
15. 05. 2020
Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος masterclasses με τίτλο «Ψηφιακά μέσα και τεχνικές business coaching: Η προσέγγιση του ψηφιακού μετασχηματισμού για τον storyteller επαγγελματία της σύγχρονης διεθνούς αγοράς», στο πλαίσιο των απογευματινών μαθημάτων της Β’ τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου. Πραγματοποιήθηκε σε  συνεργασία των τμημάτων Student Services και Βιβλιοθήκη «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή» και του συμβούλου στρατηγικής επικοινωνίας και δημιουργικής επιχειρηματικότητας, κ. Γιάννη Μυλόπουλου.
 
Οι μαθητές δούλεψαν σε ομάδες και παρουσίασαν διαδικτυακά τα project που προετοίμασαν για εικονική προώθηση των προϊόντων του εκπαιδευτικού αγροκτήματος. Κριτήρια για την αξιολόγηση αποτέλεσαν οι παρακάτω άξονες:
  • Management αλλαγής
  • Στρατηγική επικοινωνία
  • Δημιουργικότητα στελεχών
  • Καινοτομία σκέψης
  • Κοινωνικοπολιτιστική διαχείριση εικόνας (brandpositioning)
  • Ψηφιακός μετασχηματισμός

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των μαθητών που αποτελούνταν από τους: Ρήγα Δάλα, Παναγιώτη – Χρήστο Κοτζακιουλάφη, Μιχαήλ-Οδυσσέα Ευαγγέλου και Μάριο Χαβέλια. Οι μαθητές επέλεξαν ως προϊόν τα αυγά Ω3 της ΑΓΣ και δημιούργησαν ένα πρωτότυπο σενάριο για την ενδυνάμωση της ταυτότητας του προϊόντος με τελικό στόχο την παρακίνηση του καταναλωτή να επιλέξει το συγκεκριμένο προϊόν έναντι άλλων. 

Ο στόχος των masterclasses είναι η πρακτική εξάσκηση και ενδυνάμωση βασικών χαρακτηριστικών και δεξιοτήτων καθώς και η ενεργοποίηση εσωτερικών ταλέντων που φιλτράρουν και ξεκλειδώνουν την ικανότητα σύλληψης, αντίληψης και διεκπεραίωσης επιχειρηματικού αφηγήματος στον ψηφιακό μετασχηματισμό ως βασικό ανταγωνιστικό εργαλείο του σύγχρονου επαγγελματία που δραστηριοποιείται στην αγροδιατροφική και ευρύτερη επιχειρηματικότητα.

Masterclass για τον ψηφιακό μετασχηματισμό για τους μαθητές του ΕΠΑΛ
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!