ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
«Ότι σπέρνεις… θα θερίσεις», στο Δημοτικό Σχολείο
29. 03. 2023

Σε δύο δράσεις στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Ότι σπέρνεις… θα θερίσεις», συμμετείχαν μαθητές της Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

Αρχικά συμμετείχαν σε δράση μαγειρικής με τους γονείς τους και τη διατροφολόγο του σχολείου, κα Δάφνη Νταλάπα. Τα παιδιά έφτιαξαν εναλλακτικές συνταγές με ψωμί καθώς η διατροφολόγος τους έδειξε πώς να το ζυμώνουν σε σακούλα και έπειτα χωρίστηκαν σε ομάδες. Με τη βοήθεια των γονέων τους, έφτιαξαν την ίδια συνταγή και τρεις διαφορετικές προτάσεις για τοστ: μπρουσκέτες με ντομάτα και βασιλικό, μπρουσκέτες με αβοκάντο και αυγό και πιτσάκια με ψωμί.

Στο πλαίσιο της ίδιας θεματικής ενότητας οι μαθητές της Γ' τάξης επισκέφτηκαν το εργοστάσιο παρασκευής αρτοσκευασμάτων Select Bakery. Είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, να παρατηρήσουν από κοντά τη βιομηχανική παραγωγή των διαφορετικών αρτοσκευασμάτων και να δουν τις γραμμές παραγωγής από το στάδιο παρασκευής των διαφορετικών ζυμαριών, μέχρι και τη συσκευασία των προϊόντων. Φυσικά, δοκίμασαν τα προϊόντα της εταιρείας, ενώ ενημερώθηκαν με μια σύντομη παρουσίαση για την ιστορία, την εξέλιξη, αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!