Από τις αρχές Μαΐου βρίσκεται στην αγορά το ημίσκληρο τυρί Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, που παράγεται αποκλειστικά από φρέσκο γάλα της Σχολής, αλάτι, πυτιά και καλλιέργεια. Το άριστης ποιότητας ημίσκληρο τυρί είναι τετράμηνης ωρίμανσης και συσκευάζεται εξ’ολοκλήρου στο Κέντρο Επιστήμης & Τεχνολογίας Γάλακτος της Σχολής.
Μαθητές και σπουδαστές της Σχολής και του Perrotis College συμμετείχαν ενεργά σε όλα τα στάδια παραγωγής: από τον έλεγχο του γάλακτος μέχρι την ωρίμανση, τη γευστική δοκιμή και την προβολή του προϊόντος.
Μπορείτε να βρείτε το νέο προϊόν σε όλα τα καταστήματα της ελληνικής αλυσίδας σουπερμάρκετ “My market” – του αποφοίτου και επίτιμου εφόρου της Σχολής κ. Παντελή Παντελιάδη – σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και στο Πρατήριο Προϊόντων της Σχολής (Μαρίνου Αντύπα 54, Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310 492 717).