ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Σύμφωνο συνεργασίας με τον Δήμο Έδεσσας
07. 12. 2021
Εφαλτήριο στενότερης και πολυεπίπεδης συνεργασίας θα αποτελέσει το Σύμφωνο Συνεργασίας που υπέγραψε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή με τον Δήμο Έδεσσας Πέλλας. Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε στο campus στο πλαίσιο της επίσκεψης του Δημάρχου, κ. Δημήτρη Γιάννου. 
 
Το σύμφωνο συνεργασίας, το οποίο εκ μέρους της Σχολής υπέγραψε ο πρόεδρος της Dr. Jeff Lansdale, αφορά θέματα ανταλλαγής εμπειρίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας με την ανάπτυξη δράσεων κοινού ενδιαφέροντος που θα αποφέρουν οφέλη στην τοπική κοινωνία, όπως παρουσιάσεις, ημερίδες, συνέδρια, ενημερωτικές εκδηλώσεις για τους αγρότες και συνεργασία σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. 
 
Ο Dr. Lansdale έκανε λόγο για μία στρατηγική κίνηση και επιλογή της Σχολής, η οποία θα τη φέρει στο επίκεντρο της εκπαίδευσης και παροχής γνώσης σε έναν καθαρά αγροτικό νομό της κεντρικής Μακεδονίας. Μετά την ξενάγησή του στη Σχολή, ο Δήμαρχος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το campus, τις εγκαταστάσεις και την υλικοτεχνική υποδομή του Ιδρύματος και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας θα είναι ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές. 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!