ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
«Ιστορική»… πρωτιά σε μαθητικό διαγωνισμό
07. 11. 2023

Την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό Ιστορίας απέσπασαν οι μαθητές της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου της ΑΓΣ: Κωνσταντίνος Πανέρης, Κωνσταντίνος Ρίζος, Άρτεμις Νέστορα και Παναγιώτης Δημτσούδης, με υπεύθυνη καθηγήτρια τη φιλόλογο Αγγελική Κώστα. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν: «Οι μαθητές γίνονται πρεσβευτές της ιστορίας του τόπου τους» και διοργανώθηκε από την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού. Στην επιτροπή που αξιολόγησε τις εργασίες των μαθητών από όλη την Ελλάδα πρόεδρος ήταν ο καθηγητής Θάνος Βερέμης και μέλη της καθηγητές Νεώτερης και Σύγχρονης Ιστορίας από διάφορα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Να σημειωθεί ότι στην τελική φάση είχαν προκριθεί οι 15 από τις περίπου 100 ομάδες που συμμετείχαν στην αρχική φάση του διαγωνισμού.


Η βραβευμένη εργασία παρουσιάστηκε ενώπιον της εκπαιδευτικής κοινότητας των Λυκείων στην πρωινή συνάντηση της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας η διοίκηση του Γενικού Λυκείου ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο Φίλων της ΑΓΣ για την οικονομική υποστήριξη που παρείχε στους διαγωνιζόμενους μαθητές.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!