ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Flag Awards Thessaloniki City of Gastronomy 2024
07. 02. 2024

Στις εγκαταστάσεις και υπό την αιγίδα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των πρώτων Flag Awards Thessaloniki City of Gastronomy. Κατά τη διάρκειά της, βραβεύτηκαν τα καλύτερα σημεία γεύσης της πόλης, σε μια λαμπρή τελετή με πολλούς προσκεκλημένους.

Απονεμήθηκαν ποιοτικές διακρίσεις στους εκπροσώπους των χώρων με ποιοτική γεύση, τιμώντας τη Θεσσαλονίκη, μια πόλη που αυταπόδεικτα κρατάει επάξια τα σκήπτρα της πρωτεύουσας της ελληνικής γεύσης. Ο επικεφαλής του εκπαιδευτικού αγροκτήματος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Δρ. Θεόδωρος Καλλίτσης, και ο Dean του Perrotis College, Δρ. Κώστας Ρότσιος, απεύθυναν χαιρετισμό, παρουσιάζοντας τη γκάμα προγραμμάτων, δράσεων και προϊόντων του Ιδρύματος πάνω στον αγροδιατροφικό τομέα.

Ο ιδρυτής του FLAG In Life και εμπνευστής του θεσμού Flag Awards Thessaloniki City of Gastronomy, Διονύσης Κούκης, ανακοίνωσε από κοινού με τον κύριο Θάνο Μπέγκα, τη συμφωνία Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και FLAG In Life, για την υλοποίηση προγράμματος  σχετικού με τη διάσωση και διάδοση της γευστικής Μακεδονικής παράδοσης. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν και οι τεχνικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Μετά την τελετή απονομής, ακολούθησε δεξίωση με τη σφραγίδα του Makedonia Palace. Οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν τις εξαιρετικές γευστικές προτάσεις του σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου και του σεφ Στέφανου Σταμίδη, οι οποίες συμπληρώθηκαν από νόστιμη γαλοπούλα, εκλεκτά τυριά και άλλες λιχουδιές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Seth Frank της σπουδαστικής εστίας «Αλίκη Περρωτή», με παρουσιαστές τη Μαρία Σαμολαδά και τον Κωστή Ζαφειράκη. Τα βραβεία τελούν και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και της ΠΚΜ. Ο θεσμός Flag Awards Thessaloniki City of Gastronomy, υποστηρίχθηκε από τις εταιρείες Κτήμα Κυρ Γιάννη, Trofelia, Albus Bakery, Mokka, Makedonia Palace, Mantis Group και Pythagorean Secrets.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!