ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Το Έργο G(a)R(l)EEK συμμετείχε στην 30η Agrotica Expo μέσω της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
07. 02. 2024

Το έργο G(a)R(l)EEK (Ανάδειξη, αξιολόγηση και βελτίωση των ιδιαίτερων ποιοτικών χαρακτηριστικών των Ελληνικών ποικιλιών σκόρδου (Allium sativum L.) στην περιοχή της Βύσσας) με κωδικό έργου Μ16ΣΥΝ2-00091 συμμετείχε στη διεθνή έκθεση Agrotica μαζί με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1 και  4 Φεβρουαρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση αποδείχθηκε η μεγαλύτερη κλαδική εκδήλωση στη χώρα και στα Βαλκάνια, προσελκύοντας εντυπωσιακό αριθμό επισκεπτών και εκθετών.

Η φετινή έκθεση AGROTICA αποτέλεσε μια επιτυχημένη εκδήλωση, με αυξημένο αριθμό επισκεπτών και εκθετών σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Η παρουσία του έργου G(a)R(l)EEK στην έκθεση συνέβαλε στη διάδοση των καινοτομιών στον τομέα της γεωργίας και της ποιότητας των προϊόντων, ενισχύοντας τη σχέση μεταξύ της επιστήμης και της αγοράς.

Οι εταίροι του έργου είναι:
  • NOVACERT
  • ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΣΚΟΡΔΟ ΒΥΣΣΑΣ
  • ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ - OMEK
 
Το έργο χρηματοδοτείται από το ΜΕΤΡΟ 16 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, ΥΠΟΜΕΤΡΟ 16.1 – 16.2 «ΊΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ».
 
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!