ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Πρόγραμμα "Thought for Food"
20. 10. 2016

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 σε συνέντευξη τύπου στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής ανακοινώθηκε το πρόγραμμα  “Thought for Food” που αποτελεί μια καινούρια θεματική πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Το πρόγραμμα προσβλέπει στη στήριξη της ελληνικής περιφέρειας και των ανθρώπων της υπαίθρου μέσω της ενίσχυσης του αγροδιατροφικού τομέα σε επίπεδο μεταφοράς τεχνογνωσίας αλλά και συμβουλευτικής. Με τη συνδρομή της Σχολής και του ΕΚΕΤΑ, ο κοινωφελής μη κερδοσκοπικός οργανισμός σχεδιάζει να βοηθήσει μεμονωμένους αγρότες και κτηνοτρόφους, αλλά και συνεργατικά σχήματα, στη χρήση τεχνολογιών αιχμής και σύγχρονων μεθόδων marketing, σε όλη την αλυσίδα αξίας, από το χωράφι μέχρι το ράφι. Στόχος είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων προκειμένου να παραχθούν ποιοτικά προϊόντα, ικανών να κάνουν διεθνή καριέρα και να ενσωματώσουν υψηλή προστιθέμενη αξία προς όφελος των παραγωγών και της εθνικής οικονομίας.

Για να δείτε το σχετικό βίντεο πατήστε εδώ.

Πρόγραμμα
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!