ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Ξεκίνησε ο Διαγωνισμός “Trophy – Τροφή Challenge” για καινοτόμες ιδέες και επιχειρήσεις που θέλουν να «αλλάξουν το τοπίο» στους τομείς της τεχνολογίας τροφίμων και της αγροτεχνολογίας!
24. 05. 2019

                   

 

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ξεκίνησε ο  Διαγωνισμός Trophy– Τροφή Challenge” για καινοτόμες ιδέες και επιχειρήσεις που θέλουν να «αλλάξουν το τοπίο» στους τομείς της τεχνολογίας τροφίμων και της αγροτεχνολογίας.

Στόχος του Διαγωνισμού είναι να αναδείξει ομάδες που αξιοποιούν τεχνολογίες αιχμής για να αναπτύξουν προϊόντα, υπηρεσίες και επιχειρηματικές λύσεις που «απαντούν» στις σύγχρονες διατροφικές προκλήσεις. Επιπλέον, με χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 25.000 ευρώ και μη-χρηματικά έπαθλα όπως την κατ’ ευθείαν συμμετοχή στον τελικό του παγκόσμιου διαγωνισμού FutureAgroChallenge(https://facagro.com/compete/) κι μια εκπαιδευτική επίσκεψη 5 ημερών στο πανεπιστήμιο Rutgers, για τις δυο νικήτριες ομάδες των κατηγοριών.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://trophychallenge.gr/με καταληκτική ημερομηνία τη 14η Ιουνίου 2019 και μπορούν να συμμετέχουν ομάδες που ασχολούνται με την αγροτική επιχειρηματικότητα από όλη την Ελλάδα, όπου τουλάχιστον ένα μέλος τους έχει ηλικία μέχρι 40 ετών. Οι προτάσεις αρχικά ελέγχονται από τη Διευθύνουσα επιτροπή για την επιλεξιμότητά τους και στη συνέχεια αξιολογούνται για την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την εφαρμοσιμότητα του επιχειρηματικού τους σχεδίου από ειδική επιτροπή αξιολόγησης.

Οι δέκα φιναλίστ ομάδες θα συμμετάσχουν σε ειδικό bootcampπου θα λάβει χώρα στις 6 Ιουλίου, στον χώρο της θερμοκοιτίδας «INVENT» στην Αθήνα, όπου θα λάβουν καθοδήγηση για να παρουσιάσουν τις ιδέες τους «ζωντανά» σε κοινό και επιτροπή, σε ειδική εκδήλωση κατά την τελική φάση του Διαγωνισμού, στις 7 Ιουλίου στο μουσείο ΜΠΕΝΑΚΗ, στην Αθήνα.

Ο διαγωνισμός Trophy– Τροφή Challenge” υλοποιείται από το πρόγραμμα “Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά”, υπό την καθοδήγηση του Πανεπιστημίου Rutgers, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και την υποστήριξη των IndustryDisruptorsGameChangers(ID-GC).

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!