ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Έργο DairyUp - Kick-off Meeting
22. 05. 2023
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το kick-off meeting του έργου DairyUp την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023. Το DairyUp αποτελεί μια νέα συνεργασία που έχει ως σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση πρότυπων μεθόδων λειτουργίας των κτηνοτροφικών μονάδων, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της λειτουργικότητάς τους, στην αύξηση της αποδοτικότητας μέσα από τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και στη μετατροπή τους σε ανταγωνιστικές επιχειρήσεις.
 
Το έργο χρηματοδοτείται από το ΜΕΤΡΟ 16 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, ΥΠΟΜΕΤΡΟ 16.1 – 16.2 “ΊΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ”.
 
Συντονιστής εταίρος του έργου είναι το Διεθνές Πανεπηστήμιο Ελλαδος. Το εταιρικό σχήμα του Diary up συμπληρώνουν η Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, η Agromet, και το ο Αγροκτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Προσοτσάνης (Μενοίκιο).
 
Το έργο έχει διάρκεια 2 έτη.
 
Οι εταίροι ανανέωσαν το ραντεβού τους με τις επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν στο Μενοίκιο κατά την καταγραφή και συλλογή των δεδομένων.
 
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!