ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Οι Μικροί Πράσινοι Καλλιεργητές & η Πρώτη τους Διάκριση
06. 10. 2021

Το έργο Little Green Farmers έχει στόχο τη δημιουργία μιας διαδραστικής πλατφόρμας, που θα υποστηρίζει την ενασχόληση των παιδιών με καλλιεργητικές δραστηριότητες στο σπίτι και στο σχολείο.

Τα παιδιά, οι καθηγητές και οι γονείς τους θα έχουν τη δυνατότητα μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας…

  1. να λάβουν καλλιεργητικές και διατροφικές συμβουλές
  2. να αναρτήσουν υλικό από τις καλλιέργειές τους, 
  3. να αλληλοεπιδρούν με άλλους χρήστες ανταλλάσσοντας ιδέες.

 

Οι δράσεις του LittleGreenFarmers βραβεύτηκαν με το Χρυσό Βραβείο Πράσινου Έργου στον διαγωνισμό GREENAWARDS 2020 στην κατηγορία Eco Living in Practice όπου συμμετείχαν προϊόντα, διαδικασίες ανάπτυξης και υπηρεσίες οι οποίες αφορούν το green lifestyle και την green οικονομία.

 

H Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Κωνσταντίνα Σκαναβή, Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  του Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, αναφέρει στο χαιρετιστήριο μήνυμά της:

«… Η κυκλική οικονομία στηρίζεται στα λαμπρά μυαλά πίσω από τα πράσινα επιτεύγματα που είναι οι ήρωες του σήμερα και τους αξίζει μια θέση στο προσκήνιο...»

 

Τα GreenAwardsδιοργανώθηκαν από την BOUSSIASυπό τις αιγίδες του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών και της Ένωση Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!