ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Το έργο TERMINET συμμετείχε στην 30η Agrotica Expo μέσω της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
06. 02. 2024
Η 30η επετειακή Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων, γνωστή και ως "AGROTICA", αποτέλεσε ένα εντυπωσιακό γεγονός που έλαβε χώρα από τις 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση αναδείχθηκε ως η μεγαλύτερη κλαδική εκδήλωση στη χώρα και στα Βαλκάνια, προσελκύοντας εντυπωσιακό αριθμό επισκεπτών και εκθετών.
 
Το TERMINET, μέσω της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, έλαβε μέρος στην έκθεση, φιλοξενούμενο στο stand 31 του περιπτέρου 2. Σε αυτό το πλαίσιο, παρουσίασε τα αποτελέσματα του έργου του, καθώς και την πλατφόρμα και τον τεχνολογικό εξοπλισμό που χρησιμοποιεί.
 
Το TERMINET (nexT gEneRation sMart INterconnectEd ioT) αποτελεί μια πρωτοποριακή και κατανεμημένη λύση Τεχνητής Νοημοσύνης, χρησιμοποιώντας τεχνικές Federated Learning (FL) για την αξιοποίηση ενός μεγάλου αριθμού συσκευών IoT και δεδομένων. Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και συγκεκριμένα το Innovation and Impact HUB είναι leaders του Use Case 1 με θέμα "User-Centric Devises in Smart Farming".
 
Αριθμός έργου: 957406
 
Διάρκεια: 39 μήνες
 
Το έργο αυτό έχει λάβει χρηματοδότηση από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας "HORIZON 2020" της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο της συμφωνίας επιχορήγησης Νο 957406 (TEMRINET).
 
Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το άρθρο αντικατοπτρίζουν μόνο την άποψη των συγγραφέων. Η Ε.Ε. δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε χρήση αυτών των πληροφοριών.
 
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!