ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Το cluster InoFA στην έκθεση Beyond 2022
12. 10. 2022

Το cluster αγροδιατροφής Internet of Food Alliance, έργο ΕΣΠΑ με Φορέα Αρωγό την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, παρουσιάστηκε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της έκθεσης Beyond Expo στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ HELEXPO.

Η έκθεση Beyond είναι η πρώτη διεθνής έκθεση για τη βιομηχανία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και την περιοχή MENA. Η έκθεση έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες του σήμερα και να γίνει το “χωνευτήρι” των πιο λαμπρών μυαλών, ταλέντων και προϊόντων του κόσμου. Στόχος του είναι να μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας για την ευρύτερη περιοχή και να συμβάλει εποικοδομητικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας.
Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι δύο φάσεις του έργου καθώς επίσης και επιλεγμένες περιπτώσεις που θα αναπτύξουν εταιρίες μέλη του cluster. 
 
Οι ομιλητές ήταν οι:
Ηλίας Κάλφας από το SPMO της Αμερικανικής Γεωργικης Σχολής
Nikos Tsotsolas από την Green Projects
Αριστόδημος Ζαμίδης από την Agromet Ι.Κ.Ε.
Βάλια Κελλίδου από τον Eλαιοτριβείο Κύκλωπας - Kyklopas Extra Virgin Olive Oil
Κωνσταντίνος Στεφανάκης από την Super Market Χαλκιαδάκης
Nikos Koltsidas από την Proud Farm Group of Farmers
Αθανάσιος Διαμέλας από το Διαμελας Κρεοπωλείο - Κρεατοτεχνία
Βασίλης Τσεκερίδης από την planO2 Consulting P.C.
 
Δείτε το βίντεο εδώ.
 
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!