ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Συμμετοχή του έργου TERMINET στην 87η ΔΕΘ
25. 09. 2023
Κατά τη διάρκεια της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023, το έργο TERMINET (nexT gEneRation sMart INterconnectEd ioT) έλαβε μέρος με επιτυχία, φιλοξενούμενο από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Στο πλαίσιο της συμμετοχής του, το TERMINET παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις του στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και του Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT), αναδεικνύοντας τον ρόλο του ως πρωτοπόρου στον ψηφιακό μετασχηματισμό της γεωργίας.
 
Η ΔΕΘ, ένα από τα κορυφαία εκθεσιακά γεγονότα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες και συμμετέχοντες από διάφορους κλάδους της οικονομίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκθέτες παρουσιάζουν τις νέες τάσεις και εξελίξεις σε θέματα όπως η τεχνολογία, η καινοτομία, η περιβαλλοντική προστασία, η ενέργεια, η εκπαίδευση, οι νεοφυείς επιχειρήσεις και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση.
 
Το TERMINET είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα επιτεύγματα του στο περίπτερο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών και των επαγγελματιών. Στο stand 21 του περιπτέρου 13, οι εκπρόσωποι του TERMINET παρουσίασαν τα αποτελέσματα του έργου, ενώ παράλληλα αναλύθηκαν η πλατφόρμα και ο τεχνολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούνται για την επίτευξή τους.
 
Αριθμός έργου: 957406
Διάρκεια: 39 μήνες
 
Το έργο αυτό έχει λάβει χρηματοδότηση από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας "HORIZON 2020" της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο της συμφωνίας επιχορήγησης Νο 957406 (TEMRINET).
 
Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το άρθρο αντικατοπτρίζουν μόνο την άποψη των συγγραφέων. Η Ε.Ε. δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε χρήση αυτών των πληροφοριών.
 
 
 
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!