ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Project Ideas: Πρόσκληση για την ημερίδα
18. 10. 2023
Το Innovation and Impact HUB της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Ενδυνάμωση Νέων Επιχειρηματιών στον Αγροδιατροφικό Τομέα με τη βοήθεια του ψηφιακού μετασχηματισμού» στο πλαίσιο της Πράξης «Innovation, Development and Employment in the Agrifood Sector” με ακρωνύμιο “IDEAS” που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020». Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών. 
 
Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, στις εγκαταστάσεις της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, στη σπουδαστική εστία “Αλίκη Περρωτής του Perrotis College (Δ/νση: Μ. Αντύπα 54), αίθουσα Seth Frank, στη Θεσσαλονίκη και ώρα 11 π.μ.
 
Ο σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση για τα αποτελέσματα του έργου και απευθύνεται σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της Αγροδιατροφικής Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια ευκαιρία να μοιραστούμε γνώσεις, να συμβάλουμε στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και του ψηφιακού μετασχηματισμού στον Αγροδιατροφικό τομέα, και να συνδεθούμε με εξαιρετικούς νέους επαγγελματίες στον τομέα μας.
 
Το έργο υλοποιείται από το Innovation and Impact HUB της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής σε συνεργασία με το Ίδρυμα για την Τοπική Ανάπτυξη και την Ανάπτυξη Νέων Τεχνολογιών - Γευγελή, και το Δίκτυο Αγροτικής Ανάπτυξη της Βόρειας Μακεδονίας.
 
Παρακάτω βλέπετε τη πρόσκληση της ημερίδας.
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!