ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Το Cluster InoFA θα παρευρεθή στην έκθεση Beyond 2022
26. 09. 2022
Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση που θα αφορά στο cluster InoFA. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις εγκαταστάσεις της HELEXPO ΔΕΘ κατά τη διάρκεια της έκθεσης Beyond 2022 και πιο συγκεκριμένα στο Open Stage του περιπτέρου 15 με ώρα έναρξης στις 11:00 το πρωί.
 
Η έκθεση Beyond είναι η πρώτη διεθνής έκθεση για τη βιομηχανία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και την περιοχή MENA. Η έκθεση έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες του σήμερα και να γίνει το “χωνευτήρι” των πιο λαμπρών μυαλών, ταλέντων και προϊόντων του κόσμου. Στόχος του είναι να μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας για την ευρύτερη περιοχή και να συμβάλει εποικοδομητικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας.
 
Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι δύο φάσεις του έργου καθώς επίσης και επιλεγμένες περιπτώσεις που θα αναπτύξουν εταιρίες μέλη του cluster.
 
Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Το Cluster InoFA θα παρευρεθή στην έκθεση Beyond 2022
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!