ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Ομιλία Φιλ Καφαράκης
01. 02. 2019

Tις προοπτικές πωλήσεων των ελληνικών τροφίμων στις ΗΠΑ, όπως και τους τρόπους για να κάνουν επιτυχημένα βήματα οι μικρές ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμου, παρουσίασε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Φιλ Καφαράκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», που διοργάνωσε το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Εργων σε συνεργασία με την EndeavorGreece,το Γενικό Προξενείο των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη,  και το Πρόγραμμα.

Ο κ. Καφαράκης είναι από τα σημαντικότερα στελέχη της βιομηχανίας τροφίμων και πρόεδρος της “Specialty Food Association (SFA)” που αντιπροσωπεύει 3.500 επιχειρήσεις  καθώς και αρωγός της συμμετοχής ελληνικών εταιρειών στην έκθεση διατροφής “Fancy Food Show”, όπου εκτός από προβολή, οι εταιρίες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε δικτύωση και συμβουλευτική για τα επόμενα βήματά τους στην αγορά των ΗΠΑ, σε αυτόν τον τομέα. Ο κ. Καφαράκης, υπογράμμισε ότι η αμερικανική αγορά αυτή την εποχή προσφέρεται για επιχειρήσεις – μπουτίκ του αγροτοδιατροφικού κλάδου, που παράγουν και εμπορεύονται ποιοτικά προϊόντα διατροφής.

«Ακόμη και οι μικρές ελληνικές επιχειρήσεις μπορούνε να μπούνε στην αμερικανική αγορά αν έχουν κτίσει το δικό τους story για τα προϊόντα τους, βρούνε συνεργάτες και κυρίως στοχεύσουν σε μικρότερα καταστήματα που βρίσκονται περιφερειακά των μεγάλων πόλεων» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καφαράκης παροτρύνοντας τους ‘Ελληνες παραγωγούς να τολμήσουν.

Ομιλία Φιλ Καφαράκης
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!