ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ
ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
Η ΑΓΣ
Η ΑΓΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
Γυμνάσιο Χασιώτη
Γενικό Λύκειο
Επαγγελματικό Λύκειο
Ι. ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Perrotis College
Εκπαίδευση Ενηλίκων
Ειδικά Προγράμματα
Βιβλιοθήκη "Δημήτρης & Αλίκη Περρωτή"
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Παιδικός Σταθμός & Νηπιαγωγείο
Δημοτικό Σχολείο
Γυμνάσιο Χασιώτη
Γενικό Λύκειο
Επαγγελματικό Λύκειο
Σ.Α.Ε.Κ.
Perrotis College
Εκπαίδευση Ενηλίκων
Υποτροφίες & Οικονομική Βοήθεια
Ζητήστε πληροφορίες
ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ
Εκπαίδευση
Εκπαιδευτικό Βουστάσιο
Πτηνοτροφείο
Φυτική Παραγωγή
Γαλακτοκομικά
Αμπελώνας
Προϊόντα
Κέντρο Ελιάς Krinos
Πιστοποιήσεις & Πολιτικές
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κέντρο Υποστήριξης Μαθητών
HUB
Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Εurope Direct Κεντρικής Μακεδονίας
Κέντρο Αγροδιατροφικής Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας
Γραφείο Αποφοίτων
Γεωργικές Εφαρμογές
Πρατήριο Προϊόντων
Νέα & Εκδηλώσεις
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ
Γιατί να προσφέρεις
Σχέδια Ανάπτυξης
Πώς να μας Υποστηρίξεις
Online Δωρεές
Οι Δωρητές Μας
Εθελοντικές Ομάδες
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
Νέα & Εκδηλώσεις
Αποφοίτους
Εκκλησία
Μαθητές & Γονείς
Προϊόντα
Επισκέπτες
Greek Summer
Καλοκαίρι & Επισκέψεις στο Αγρόκτημα
Η ΑΓΣ
Όραμα, Αποστολή, Αξίες
Ιστορία
Πρόεδρος
Διοίκηση
Ευρετήριο Τμημάτων
Σύντομες Πληροφορίες
Πολιτικές
Χάρτης campus
Τι ψάχνεις;
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
/
HUB
/
Blog
Blog
Φεβρουάριος 2024
Ιανουάριος 2024
Δεκέμβριος 2023
Νοέμβριος 2023
Οκτώβριος 2023
Σεπτέμβριος 2023
Αύγουστος 2023
Ιούλιος 2023
Ιούνιος 2023
Μάιος 2023
Μάρτιος 2023
Φεβρουάριος 2023
Ιανουάριος 2023
Δεκέμβριος 2022
Νοέμβριος 2022
Οκτώβριος 2022
Σεπτέμβριος 2022
Ιούλιος 2022
Απρίλιος 2022
Οκτώβριος 2021
Σεπτέμβριος 2021
Ιούνιος 2021
Μάιος 2021
Μάρτιος 2021
Ιανουάριος 2021
Δεκέμβριος 2020
Νοέμβριος 2020
Οκτώβριος 2020
Αύγουστος 2020
Ιούνιος 2020
Μάρτιος 2020
Νοέμβριος 2019
Οκτώβριος 2019
Σεπτέμβριος 2019
Ιούλιος 2019
Ιούνιος 2019
Μάιος 2019
Φεβρουάριος 2019
Δεκέμβριος 2018
Νοέμβριος 2018
Οκτώβριος 2018
Σεπτέμβριος 2018
Αύγουστος 2018
Ιούλιος 2018
Ιούνιος 2018
Μάιος 2018
Απρίλιος 2018
Μάρτιος 2018
Φεβρουάριος 2018
Ιανουάριος 2018
Δεκέμβριος 2017
Νοέμβριος 2017
Οκτώβριος 2017
Σεπτέμβριος 2017
Ιούλιος 2017
Ιούνιος 2017
Μάιος 2017
Απρίλιος 2017
Μάρτιος 2017
Φεβρουάριος 2017
Ιανουάριος 2017
Δεκέμβριος 2016
Νοέμβριος 2016
Οκτώβριος 2016
Blog
Φεβρουάριος 2024
Ιανουάριος 2024
Δεκέμβριος 2023
Νοέμβριος 2023
Οκτώβριος 2023
Σεπτέμβριος 2023
Αύγουστος 2023
Ιούλιος 2023
Ιούνιος 2023
Μάιος 2023
Μάρτιος 2023
Φεβρουάριος 2023
Ιανουάριος 2023
Δεκέμβριος 2022
Νοέμβριος 2022
Οκτώβριος 2022
Σεπτέμβριος 2022
Ιούλιος 2022
Απρίλιος 2022
Οκτώβριος 2021
Σεπτέμβριος 2021
Ιούνιος 2021
Μάιος 2021
Μάρτιος 2021
Ιανουάριος 2021
Δεκέμβριος 2020
Νοέμβριος 2020
Οκτώβριος 2020
Αύγουστος 2020
Ιούνιος 2020
Μάρτιος 2020
Νοέμβριος 2019
Οκτώβριος 2019
Σεπτέμβριος 2019
Ιούλιος 2019
Ιούνιος 2019
Μάιος 2019
Φεβρουάριος 2019
Δεκέμβριος 2018
Νοέμβριος 2018
Οκτώβριος 2018
Σεπτέμβριος 2018
Αύγουστος 2018
Ιούλιος 2018
Ιούνιος 2018
Μάιος 2018
Απρίλιος 2018
Μάρτιος 2018
Φεβρουάριος 2018
Ιανουάριος 2018
Δεκέμβριος 2017
Νοέμβριος 2017
Οκτώβριος 2017
Σεπτέμβριος 2017
Ιούλιος 2017
Ιούνιος 2017
Μάιος 2017
Απρίλιος 2017
Μάρτιος 2017
Φεβρουάριος 2017
Ιανουάριος 2017
Δεκέμβριος 2016
Νοέμβριος 2016
Οκτώβριος 2016
19. 10. 2020
EVA - Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αξιολόγησης για το μαρούλι
Διατμηματική συνεργασία για την αξιολόγηση ποικιλιών μαρουλιού, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ΕVA ...
Περισσότερα >
14. 10. 2020
Tα απαραίτητα βήματα για την παραγωγή τυριού από νωπό γάλα (raw cheese) - Η υγεία και η ευζωία των ζώων εντατικής εκτροφής - Video
To τυρί από νωπό γάλα (raw cheese) είναι ένα τυροκομικό προϊόν που παράγεται με έναν ασυνήθιστο για τα μοντέρνα δεδομένα τρόπο. Ενώ, εκατοντάδες χρόνια πριν, οι πρόγονοί μας απολάμβαναν απαστερίωτο τυρί, σήμερα λίγοι είναι αυτοί που το παράγουν ακολουθώντας τον παραδοσιακό τρόπο και αναδεικνύοντας το terroir της περιοχής. Κι αυτό διότι μαζί με την παστερίωση δεν σκοτώνονται μόνο τα βακτήρια, αλλά και τα αρώματα και τα ένζυμα που δημιουργούν ιδιαιτερότητες και χαρακτηριστικά που «μαρτυρούν» την περιοχή (terroir) από όπου προέρχεται. Το κίτρινο τυρί που άρχισε να παράγεται πιλοτικά στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή είναι ένα τυρί εξαιρετικής ποιότητας από το φημισμένο γάλα των αγελάδων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής που δεν υπόκειται σε παστερίωση και για αυτό είναι μοναδικό στην υφή και στην γεύση. 'Ενας επιπλέον καθοριστικός παράγοντας στην γεύση, την σημασία του οποίου σχετικά πρόσφατα συνειδητοποίησε το ευρύ καταναλωτικό κοινό, είναι η ευζωία των ζώων τα προϊόντα των οποίων καταλήγουν στο τραπέζι μας. Το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων, με στόχο την ενημέρωση όλων όσων σχετίζονται με τον τομέα της κτηνοτροφίας δημιουργεί εκπαιδευτικά/ενημερωτικά βίντεο για την ευζωία στο πλαίσιο της δράσης του έργου Raw cheese παρουσιάζοντας συγχρόνως στο πρώτο από αυτά, τα απαραίτητα βήματα για την παραγωγή αυτού του τυριού ...
Περισσότερα >
14. 10. 2020
Συμμετοχή στο AgriBusiness Forum 2020
Με τη συμμετοχή του Γραφείου Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων το 3ο ετήσιο διεθνές συνέδριο αγροτεχνολογίας του AgriBusiness Forum. ...
Περισσότερα >
13. 10. 2020
Συγκομιδή Επιτραπέζιας ελιάς - βίντεο
Στελέχη του Γραφείου Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής επισκέφτηκαν τον ωφελούμενο των Προγραμμάτων του Γραφείου και παραγωγό επιτραπέζιας ελιάς κ. Δημήτριο Ψαθά στον ελαιώνα του στην Νέα Τένεδο Χαλκιδικής. Ο κ. Ψαθάς, που είναι επίσης μεταπτυχιακός απόφοιτος του Κολλεγίου Περρωτής αλλά και συνεργάτης της ΑΓΣ, με χαρά συμμετείχε στο εκπαιδευτικό βίντεο για την συγκομιδή της βρώσιμης / επιτραπέζιας ελιάς που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό και μπορείτε να παρακολουθήσετε. ...
Περισσότερα >
06. 10. 2020
Χρυσές διακρίσεις για το Πρόγραμμα Ευφυούς Γεωργίας
Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με την ΑΒ Βασιλόπουλος και το Ίδρυμα Μποδοσάκη, το πρόγραμμα δηλαδή Ευφυούς Γεωργίας, που φέρνει τους Έλληνες αγρότες στον πυρήνα των εξελίξεων στον τομέα της γεωργίας πανευρωπαϊκά, απέσπασε για τρίτη κατά σειρά φορά το χρυσό βραβείο στον διαγωνισμό Supermarket Awards 2020 σε δύο διαφορετικές κατηγορίες. ...
Περισσότερα >
06. 10. 2020
Χρυσές διακρίσεις για το πρόγραμμα Ευφυούς Γεωργίας
Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με την ΑΒ Βασιλόπουλος και το Ίδρυμα Μποδοσάκη, το πρόγραμμα δηλαδή Ευφυούς Γεωργίας, που φέρνει τους Έλληνες αγρότες στον πυρήνα των εξελίξεων στον τομέα της γεωργίας πανευρωπαϊκά, απέσπασε για τρίτη κατά σειρά φορά το χρυσό βραβείο στον διαγωνισμό Supermarket Awards 2020 σε δύο διαφορετικές κατηγορίες. ...
Περισσότερα >
05. 10. 2020
Βιώσιμη αιγοπροβατοτροφία: ένα νέο γνωστικό αντικείμενο για παιδιά
Το ταξίδι γνώσης για παιδιά, με την… υπογραφή της φύσης που διοργάνωσε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή σε συνεργασία με την ΕΔΟΚ, στο πλαίσιο του προγράμματος Signed by Nature ήταν κάτι πρωτότυπο και πρωτόγνωρο, όπως αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά μετά την ολοκλήρωση της εμπειρίας αυτής. ...
Περισσότερα >
ΤΑ ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΔΩΡΕΕΣ
SITE MAP
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
NEWSLETTER
© 2017-23 American Farm School
Web Design & Web Development by
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!