ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
To τυρί από νωπό γάλα (raw cheese) είναι ένα τυροκομικό προϊόν που παράγεται με έναν ασυνήθιστο για τα μοντέρνα δεδομένα τρόπο. Ενώ, εκατοντάδες χρόνια πριν, οι πρόγονοί μας απολάμβαναν απαστερίωτο τυρί, σήμερα λίγοι είναι αυτοί που το παράγουν ακολουθώντας τον παραδοσιακό τρόπο και αναδεικνύοντας το terroir της περιοχής. Κι αυτό διότι μαζί με την παστερίωση δεν σκοτώνονται μόνο τα βακτήρια, αλλά και τα αρώματα και τα ένζυμα που δημιουργούν ιδιαιτερότητες και χαρακτηριστικά που «μαρτυρούν» την περιοχή (terroir) από όπου προέρχεται. Το κίτρινο τυρί που άρχισε να παράγεται πιλοτικά στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή είναι ένα τυρί εξαιρετικής ποιότητας από το φημισμένο γάλα των αγελάδων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής που δεν υπόκειται σε παστερίωση και για αυτό είναι μοναδικό στην υφή και στην γεύση. 'Ενας επιπλέον καθοριστικός παράγοντας στην γεύση, την σημασία του οποίου σχετικά πρόσφατα συνειδητοποίησε το ευρύ καταναλωτικό κοινό, είναι η ευζωία των ζώων τα προϊόντα των οποίων καταλήγουν στο τραπέζι μας. Το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων, με στόχο την ενημέρωση όλων όσων σχετίζονται με τον τομέα της κτηνοτροφίας δημιουργεί εκπαιδευτικά/ενημερωτικά βίντεο για την ευζωία στο πλαίσιο της δράσης του έργου Raw cheese παρουσιάζοντας συγχρόνως στο πρώτο από αυτά, τα απαραίτητα βήματα για την παραγωγή αυτού του τυριού ...
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!