ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Εργο ECHO - Kick-off Meeting
16. 06. 2023
Οι 16 εταίροι του έργου ECHO από την ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο, εντάσσονται σε μια αποστολή για πιο υγιή εδάφη μέσω της εμπλοκής και της ενδυνάμωσης των πολιτών στη συλλογή επιστημονικών δεδομένων.
 
Το έργο ECHO είναι μια Δράση Έρευνας και Καινοτομίας που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο της GA 101112869, Πρόγραμμα Horizon Europe θέμα HORIZON-MISS-2022-SOIL-01-09. Το έργο ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2023 και θα διαρκέσει 4 χρόνια.
 
Η εναρκτήρια συνάντηση, που φιλοξενήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Bolzano, πραγματοποιήθηκε στο Bolzano της Ιταλίας στις 13 και 14 Ιουνίου. Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να συνεργαστούμε με τους εταίρους του έργου και να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα του έργου. Με μια σειρά συνεδριών ανταλλαγής ιδεών και συν-δημιουργίας, θέσαμε τις βάσεις για τις μελλοντικές μας δραστηριότητες και προετοιμαστήκαμε για τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!