ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Εργαστήριο NextFOOD
29. 05. 2019

Στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στις 9 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε workshop στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Horizon 2020 NextFOOD. Στο workshopσυμμετείχαν φοιτητές, καθηγητές και γεωπόνοι με σκοπό το σχεδιασμό του ελληνικού case. Κατά τη διάρκεια του workshopοι συμμετέχοντες κατέθεσαν τις απόψεις τους σχετικά με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ώστε να αποτελέσει η τεχνική της μάθησης μέσα από την δράση και την πράξη τη βασική εκπαιδευτική πρακτική.

Το workshopσυνδιοργανώθηκε από τους καθηγητές του ΑΤΕΙΘ, Αριστοτέλη Λυμπερόπουλο, Μαρία Παπαγεωργίου και Εμμανουήλ Ναβροζίδη, τους Φίλιππο Παπαδόπουλο, Ευδοκία Κρυσταλλίδου, Ηλία Κάλφα και Χρυσάνθη Χαρατσάρη από την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, καθώς και από τους Tor Arvid Breland και Åsmund Steiro από το Norwegian University of Life Sciences. 

Εργαστήριο NextFOOD
Εργαστήριο NextFOOD
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!