ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Ημέρα της Ευρώπης
09. 05. 2019

9 Μαϊου, Ημέρα της Ευρώπης ή η επέτειος της Διακήρυξης Σουμάν, του Γάλλου Υπουργού Εξωτερικών που στις 9 Μαϊου 1950 κάλεσε τις χώρες της Ευρώπης να ενώσουν τις δυνάμεις τους και την παραγωγή τους στον άνθρακα και τον χάλυβα ως «το πρώτο συγκεκριμένο θεμέλιο μιας ευρωπαϊκής ομοσπονδίας».

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας σας καλεί για να γιορτάσουμε την επέτειο αυτή την Κυριακή, 12 Μαϊου, στη Μέρα Μαγιού της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής (φορέα υποδοχής του Κέντρου)  11:00 - 16:00 . Τo θέμα μας είναι "Ενωμένοι στην Πολυμορφία" και οι δράσεις μας για φέτος επικεντρώνονται:

►Στις ευρωπαϊκές αξίες, μέσα από το επιδαπέδιο παιχνίδι "Η Ευρώπη είναι θέμα αξιών" του Συμβουλίου της Ευρώπης
►Στο κρίσιμο θέμα της πλαστικής ρύπανσης και στην ευρωπαϊκή στρατηγική για την απαγόρευση των πλαστικών μιας χρήσης "Plastic is NO Fantastic"
  ►Στη σημασία της συμμετοχής όλων μας στις ευρωπαϊκές εκλογές με την καμπάνια "Αυτή τη φορά ψηφίζω EU" σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα #ΓραφείοτουΕυρωπαϊκούΚοινοβουλίουστηνΕλλάδα που θα είναι μαζί μας σε κοινό stand.

Ημέρα της Ευρώπης
Ημέρα της Ευρώπης
Ημέρα της Ευρώπης
Ημέρα της Ευρώπης
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!