ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Project Ideas: Επίσκεψη στο Κτήμα Γεροβασιλείου
20. 11. 2023
Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, οι συμμετέχοντες του έργου IDEAS βίωσαν μια συναρπαστική εμπειρία στο Κτήμα Γεροβασιλείου, ενισχύοντας την ανταλλαγή ιδεών και την κοινότητα του έργου. Οι δραστηριότητες της ημέρας επικεντρώθηκαν σε ένα ευφυές περιβάλλον αμπελοκαλλιέργειας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της Ευφυούς Γεωργίας.
 
Οι Κύριοι Στόχοι της Επίσκεψης:
 
  • Ανταλλαγή Επιχειρηματικών Ιδεών: Σε ένα πνεύμα αμοιβαίας ενέργειας, οι συμμετέχοντες παρήγαγαν έναν πλούτο καινοτόμων ιδεών, δημιουργώντας ένα δυναμικό περιβάλλον προώθησης και ανάπτυξης.
  • Περιήγηση στους Αμπελώνες Ευφυούς Γεωργίας: Μέσω της Ευφυούς Γεωργίας, οι επισκέπτες παρακολούθησαν πώς οι αισθητήρες εδάφους και μετεωρολογικοί εξοπλισμοί συμβάλλουν στην βελτίωση της παραγωγικότητας και της ποιότητας.
  • Γευσιγνωσία Κρασιού: Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια εξαιρετική γευσιγνωσία κρασιού, εξερευνώντας διάφορες ποικιλίες και τις διαδικασίες παραγωγής.
  • Συζητήσεις για το Μέλλον: Οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν προκλήσεις και σχεδίασαν τα επόμενα βήματα, δημιουργώντας ένα εποικοδομητικό περιβάλλον για την κοινότητα του έργου IDEAS.
 
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Ανυπομονούμε για τις επόμενες συναντήσεις, ενώ συνεχίζουμε το ταξίδι μας προς την ανάπτυξη και την επιτυχία του έργου IDEAS!
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!