ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Agribusiness Forum 2018
09. 10. 2018

To AgriBusiness Forum 2018 θα λάβει χώρα στις Σέρρες στις 2 & 3 Νοεμβρίου 2018, αναδεικνύοντας το μέλλον της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Γεωργίας στην ψηφιακή εποχή.

 

Το Food & Agtech Masterclass είναι ένα εντατικό εκπαιδευτικό εργαστήριο διάρκειας 2 ημερών για επιλεγμένες καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις της αγροδιατροφικής αλυσίδας.

Επιχειρήσεις όλη την Ελλάδα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας του Agribusiness Forum. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών είναι η 6η Οκτωβρίου 2018.

Η επιλογή έως του αριθμού των 13 νεοφυών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στο Masterclass γίνεται από ανεξάρτητη επιτροπή η οποία αξιολογεί εάν οι υποψήφιοι πληρούν τα παρακάτω κριτήρια συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

 

To “Hellenic Challenge” είναι o ετήσιος διαγωνισμός για καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Masterclass.

Ο διαγωνισμός λαμβάνει χώρα την προηγουμένη του συνεδρίου με σκοπό την προβολή του επιχειρηματικού μοντέλου και της καινοτομίας των νεοφυών επιχειρήσεων στο κοινό και σε εκπροσώπους εταιρειών του αγροδιατροφικού τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!