ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων (SPMO)   /   Blog
Blog
Chips λαχανικών από τοπικά προϊόντα β' διαλογής
29. 08. 2018

Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου οι Φίλιππος Παπαδόπουλος και Μαρία Γουγουλή πραγματοποίησαν συνάντηση στα ΚΕΚ Ηρακλείου με Κρητικούς παραγωγούς οι οποίοι είναι ωφελούμενοι του ευρύτερου προγράμματος Thought for food. Το πρόγραμμα αφορά στην ανάπτυξη νέου προϊόντος από λαχανικά β' διαλογής. Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση ενός επιχειρηματικού σχεδίου που αποτελεί μια εμπεριστατωμένη πρόταση για την ίδρυση μιας επιχείρησης, η οποία θα παράγει αφυδατωμένα chips λαχανικών στην Κρήτη από τοπικά λαχανικά. Παρούσα στη συνάντηση ήταν εκπρόσωπος του Ιδρύματος Μποδοσσάκη.

Chips λαχανικών από τοπικά προϊόντα β' διαλογής
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-20 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!