ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Ημερίδα στο νομό Κιλκίς για την ποικιλία σταφυλιών Crimson
30. 03. 2018

Πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου η ημερίδα με θέμα "Επιτραπέζια σταφύλια Crimson; μια ποικιλία με  έντονο εξαγωγικό ενδιαφέρον" στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς, με μεγάλη συμμετοχή πολιτών του Κιλκίς αλλά και των γύρω νομών. Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Κιλκίς και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Η ποικιλία Crimson παρουσιάζει έντονο εξαγωγικό ενδιαφέρον και σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των παραγωγών και όλων των ενδιαφερομένων ομάδων σε σχέση με προγράμματα και δεδομένα που μπορούν να αξιοποιηθούν για την βελτίωση των εξαγωγών τους και την οικονομία της περιοχής τους.

Οι ομιλητές της ημερίδας εκπροσώπησαν εκπαιδευτικά ιδρύματα, την Περιφέρεια της Κ. Μακεδονίας, τον Συνδέσμο Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής και Διακίνησης Φρούτων, την Ευρωπαϊκή Ένωση Εμπορίου Φρούτων και Λαχανικών (EUCOFEL) και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η πρόσκληση

Το αναλυτικό πρόγραμμα

Το ενημερωτικό βίντεο

Αποδελτίωση

Ημερίδα στο νομό Κιλκίς για την ποικιλία σταφυλιών Crimson
Ημερίδα στο νομό Κιλκίς για την ποικιλία σταφυλιών Crimson
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!