ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Gen-Sheep Milk - Video για τις Αυτόχθονες Φυλές Αιγοπροβάτων
16. 01. 2024

Στο πλαίσιο της ατελείωτης σύγκλισης παράδοσης και σύγχρονης γεωργίας, το παρακάτω βίντεο αναδεικνύει τον μαγικό κόσμο των αυτόχθονων φυλών αιγοπροβάτων. Από τις αρχαίες παραδόσεις έως τις σύγχρονες πρακτικές, αυτά τα ζώα διαδραματίζουν έναν ζωτικό ρόλο στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μας και στη γεωργική παραγωγή. Ανακαλύψτε το ρόλο που διαδραματίζουν οι αυτόχθονες φυλές αιγοπροβάτων στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και τη διατροφική ασφάλεια. Στο video που θα βρείτε στο link παρακάτω, παροτρύνουμε κάθε θεατή να συνεχίσει την ανακάλυψη του πλούτου που κρύβει ο κόσμος των αυτόχθονων φυλών αιγοπροβάτων.

https://www.youtube.com/watch?v=6Wy_SQBMfwQ

Το βίντεο πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες του έργου Gen-Sheep Milk. Το έργο Gen-Sheep Milk με κωδικό έργου Μ16ΣΥΝ2-00068 και τίτλο επιχειρησιακού σχεδίου “ Αξιοποίηση του γενετικού υλικού των φυλών και των συστημάτων εκτροφής για τη δημιουργία προϊόντων με αυξημένη προστιθέμενη αξία από πρόβειο γάλα ”  εγκρίθηκε και υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2 των Υπομέτρων 16.1 – 16.2 «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της γεωργίας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!