ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
TERMINET - Εγκατάσταση τεχνολογικού εξοπλισμού και προώθηση πλατφόρμας TERMINET
19. 01. 2024
Στις 17 Ιανουαρίου 2024, η ομάδα του Innovation and Impact HUB της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής πραγματοποίησε μια επίσκεψη στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των προσπαθειών προώθησης της τεχνολογικής καινοτομίας στον γεωργικό τομέα. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, οι εκπρόσωποι του HUB συναντήθηκαν με παραγωγούς που είναι ενεργά μέλη των Επιχειρησιακών Ομάδων DigiMeat και Mountain Meat.
 
Ο κύριος στόχος της επίσκεψης ήταν η εγκατάσταση προηγμένου τεχνολογικού εξοπλισμού που θα ενισχύσει τις δραστηριότητες των παραγωγών. Συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκαν συσκευές εντοπισμού ζώων Digitanimal, οι οποίες αποτελούν μέρος του έργου TERMINET.
 
Το TERMINET (nexT gEneRation sMart INterconnectEd ioT) αναπτύσσει μια καινοτόμο και κατανεμημένη λύση Τεχνητής Νοημοσύνης. Χρησιμοποιώντας τεχνικές Federated Learning (FL), το έργο αυτό αξιοποιεί ένα μεγάλο αριθμό συσκευών IoT και τεράστιες ποσότητες δεδομένων για την παραγωγή σημαντικών αποτελεσμάτων.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του HUB παρουσίασαν την πλατφόρμα που αναπτύχθηκε για τις ανάγκες του TERMINET. Εξηγήθηκε πώς η πλατφόρμα συνδέεται απευθείας με τους αισθητήρες και πώς αυτή η σύνδεση θα επωφελήσει τους παραγωγούς.
 
Οι συσκευές εντοπισμού ζώων Digitanimal παρέχουν στους παραγωγούς τη δυνατότητα παρακολούθησης της κίνησης και της υγείας των ζώων τους, βελτιώνοντας έτσι τη διαχείριση της εκτροφής. Επιπλέον, η πλατφόρμα του TERMINET επιτρέπει στους παραγωγούς να επωφεληθούν από τη συγκέντρωση και ανάλυση των δεδομένων, προσφέροντας προηγμένες λύσεις για την εκτροφή ζώων.
 
Αριθμός έργου: 957406
Διάρκεια: 39 μήνες
 
Το έργο αυτό έχει λάβει χρηματοδότηση από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας "HORIZON 2020" της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο της συμφωνίας επιχορήγησης Νο 957406 (TEMRINET).
 
Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το άρθρο αντικατοπτρίζουν μόνο την άποψη των συγγραφέων. Η Ε.Ε. δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε χρήση αυτών των πληροφοριών.
 
 
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!