ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
2o EU Jobs and Mobility Roadshow
25. 11. 2017

Μέσα στο διάστημα 20 με 25 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 2ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων, πραγματοποιήθηκε μια περιοδεία σε έξι πόλεις (Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα, Σέρρες και Θεσσαλονίκη), ώστε να γνωρίσουν όλοι οι πολίτες τα προνόμια της κινητικότητας σε επίπεδο σπουδών, πρακτικής άσκησης, εργασίας, έρευνας αλλά και επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Οι διοργανωτές ήταν τα τέσσερα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, Ξάνθης, Δήμου Θεσσαλονίκης και Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Στόχος τους να ενημερώσουν τόσο το ευρύ κοινό, όσο και πιο στοχευμένες ομάδες, όπως οι φοιτητές, οι νέοι απόφοιτοι, οι μακροχρόνια άνεργοι για τις δυνατότητες που έχουν μπροστά στα πόδια τους. Για το λόγο αυτό, συνεργάστηκαν με σχετικά ευρωπαϊκά δίκτυα πληροφόρησης, οργανώσεις νέων καθώς επίσης και με εθνικά σημεία επαφής για προγράμματα που διευκολύνουν την κινητικότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως το Erasmus+. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για το πλήρες άρθρο σχετικά με τη δράση στη Θεσσαλονίκη, δείτε εδώ.

2o EU Jobs and Mobility Roadshow
2o EU Jobs and Mobility Roadshow
2o EU Jobs and Mobility Roadshow
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!