ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων (SPMO)   /   Blog
Blog
Κέντρο Αγροτοδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ)
11. 10. 2016

Το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη», σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή ίδρυσε το Κέντρο Αγροτοδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ), τα εγκαίνια του οποίου έγιναν την 10η Οκτωβρίου 2016.

Στόχος του ΚΕΑΜ είναι να υποστηρίξει έμπρακτα άτομα και ομάδες που προτίθενται να δραστηριοποιηθούν στο χώρο της παραγωγής, μεταποίησης και διακίνησης αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αναζητούν τον τρόπο να τoυλοποιήσουν.

Το ΚΕΑΜ ξεκίνησε τη δραστηριότητά του προσφέροντας βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα που στοχεύουν στην ανάπτυξη επιχειρηματικής παιδείας, την ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών και τη βελτίωση των δεξιοτήτων που σχετίζονται με την παραγωγή. Η μέση χρονική διάρκεια των σεμιναρίων είναι 28 ώρες και πραγματοποιούνται σε δύο περιόδους (Οκτώβριος-Ιανουάριος και Φεβρουάριος-Ιούνιος).

Προτεραιότητα στο άμεσο μέλλον αποτελεί η προσφορά υπηρεσιών συμβουλευτικής και ο εμπλουτισμός του δραστηριοτήτων του ΚΑΕΜ με όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Projects στη Θεσσαλονίκη.   

Επισκεφτείτε τη σελίδα του Κέντρου εδώ.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-20 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!