ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
29. 03. 2021

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή με την αθροιστική εμπειρία της στον τομέα της Βιωματικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων και της Επιχειρηματικότητας, διοργάνωσε με το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την "Εφαρμογή της Ευφυούς Γεωργίας στην Καλλιέργεια της Ελιάς".

Οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τι είναι το διαδίκτυο των πραγμάτων, και θα αναλύσουν με την καθοδήγηση έμπειρων και εξειδικευμένων εκπαιδευτών θέματα για την κατεργασία & τη λίπανση του εδάφους, τη φυτοπροστασία της ελιάς, τη διαχείριση υδατικών πόρων – άρδευσης. Παράλληλα θα εξοικειωθούν με την εφαρμογή CoreIoT και θα εκπαιδευτούν στην χρήση των αμινοξέων και των μικροοργανισμών στην καλλιέργεια της ελιάς.

Το σεμινάριο αυτό είναι διάρκειας 18 ωρών και ξεκινά στις 30 Μαρτίου.

Για εγγραφές και περαιτέρω πληροφορίες στο link https://bit.ly/3s1evFy , στα τηλ. 27210 25700, 6985666456, και στο Γραφείο του ΚΑΕΜ στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!