ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
EU JOBS & MOBILITY ROADSHOW
20. 11. 2017

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, μαζί με τα κέντρα της Κομοτηνής, Ξάνθης, Δήμου Θεσσαλονίκης και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργανώνουν το 2οEU Jobs and Mobility Roadshow σε 4 πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη και Δράμα) και σε 2 πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη και Σέρρες). Το διάστημα 20 – 25 Νοεμβρίου 2017, και στο πλαίσιο της 2ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων, επισκεπτόμεαστε στις παραπάνω πόλεις ώστε να γνωρίσουν οι πολίτες τα προνόμια της κινητικότητας σε επίπεδο σπουδών, πρακτικής άσκησης, εργασίας, έρευνας, επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Μαζί μας είναι όλα τα ευρωπαϊκά δίκτυα πληροφόρησης που διευκολύνουν την κινητικότητα, οργανώσεις νέων καθώς επίσης και με εθνικά σημεία επαφής για προγράμματα που διευκολύνουν την κινητικότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Erasmus+).

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!