ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Συμμετοχή του έργου GraDA στην Agrotica 2024
29. 01. 2024
Το έργο GraDA (Ανάπτυξη ενός συστήματος συλλογής μοριακών και περιβαλλοντικών δεδομένων με σκοπό τη διασφάλιση ποιότητας στην αλυσίδα αξίας του επιτραπέζιου σταφυλιού) με κωδικό έργου ΚΜΡ6-0284680 θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση Agrotica μαζί με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1 και  4 Φεβρουαρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη. Η Agrotica είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και προμηθειών στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και μία από τις πέντε σημαντικότερες εκθέσεις πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η έκθεση αναμένεται να λειτουργήσει ως βασικός τόπος συνάντησης και δικτύωσης για τους αγροτικούς φορείς και εκθέτες, και ως πεδίο επιστημονικής συζήτησης για θέματα του κλάδου.
 
Η Agrotica θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της HELEXPO ΔΕΘ και το έργο GraDA θα παρουσιαστεί στο Περίπτερο 2, στο Stand 31 της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.
 
Οι εταίροι του έργου είναι:
  • ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ - OMEK
  • ΜΟΣΧΟΚΑΡΦΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ - Paras's Vineyards
  • ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΕΚΕΤΑ
 
Δράση «Επενδυτικά Σχέδια Καινοτομίας» του Ε.Π. Κεντρική Μακεδονία 2014-2020
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα της Agrotica.
 
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!