ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Green Waters - Εκδήλωση ολοκλήρωσης του έργου "Δύο Χρόνια Green Waters"
11. 01. 2024
Η διαδρομή του έργου Green Waters συμπληρώνει δύο χρόνια, και είναι καιρός να ρίξουμε μια ματιά στο ταξίδι που κάναμε και να εξετάσουμε τον δρόμο που ανοίγεται μπροστά μας. Τα δύο χρόνια αφιερώθηκαν στο να ανακαλύψουμε, να δημιουργήσουμε δεσμούς, να συντονιστούμε και να συνεργαστούμε για ένα κοινό όραμα: την αειφόρο ανάπτυξη της θαλάσσιας δραστηριότητας.
 
Στις 18 Ιανουαρίου 2024, σας προσκαλούμε να μοιραστούμε μαζί σας τα επιτεύγματα, τις προκλήσεις και το μέλλον του προγράμματος στην εκδήλωση ολοκλήρωσης του έργου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στη Βιβλιοθήκη Princeton, ώρα 14:30.
 
Το Πρόγραμμα Περιλαμβάνει:
  • Παρουσίαση των Δράσεων του Έργου: Ένας απολογισμός του τι επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
  • Εκπαιδευτικό και Ψηφιακό Υλικό: Μια επισκόπηση των εκπαιδευτικών και ψηφιακών πόρων που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του έργου, προσφέροντας ευκαιρίες για μάθηση και πρόκληση.
  • Σχεδιασμός Μελλοντικών Βημάτων και Συνεργασιών: Μια ανοιχτή συζήτηση για το τι ακολουθεί, ποιες είναι οι επόμενες προκλήσεις, και πώς μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια ακόμα πιο βιώσιμη θαλάσσια κοινότητα.
 
Η εκδήλωση θα κλείσει με ένα ελαφρύ γεύμα και ένα ποτήρι κρασί, επιδοκιμάζοντας τα επιτεύγματα και τη συνεργασία που καλλιεργήθηκε κατά τη διάρκεια αυτού του σημαντικού ταξιδιού. Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε αυτήν τη στιγμή μαζί μας και να δημιουργήσουμε μαζί το μέλλον του Δικτύου Green Waters.
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!