ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Συμμετοχή του έργου G(a)R(l)EEL στην Agrotica 2024
30. 01. 2024
Το έργο G(a)R(l)EEK (Ανάδειξη, αξιολόγηση και βελτίωση των ιδιαίτερων ποιοτικών χαρακτηριστικών των Ελληνικών ποικιλιών σκόρδου (Allium sativum L.) στην περιοχή της Βύσσας) με κωδικό έργου Μ16ΣΥΝ2-00091 θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση Agrotica μαζί με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1 και  4 Φεβρουαρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη. Η Agrotica είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και προμηθειών στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και μία από τις πέντε σημαντικότερες εκθέσεις πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η έκθεση αναμένεται να λειτουργήσει ως βασικός τόπος συνάντησης και δικτύωσης για τους αγροτικούς φορείς και εκθέτες, και ως πεδίο επιστημονικής συζήτησης για θέματα του κλάδου.
 
Η Agrotica θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της HELEXPO ΔΕΘ και το έργο G(a)R(l)EEK θα παρουσιαστεί στο Περίπτερο 2, στο Stand 31 της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.
 
Οι εταίροι του έργου είναι:
  • NOVACERT
  • ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΣΚΟΡΔΟ ΒΥΣΣΑΣ
  • ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ - OMEK
 
Το έργο χρηματοδοτείται από το ΜΕΤΡΟ 16 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, ΥΠΟΜΕΤΡΟ 16.1 – 16.2 «ΊΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ»
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα της Agrotica.
 
 
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!