ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   HUB   /   Blog
Blog
Επιτυχία δύο αποφοίτων του τμήματος Εναλλακτικού Τουρισμού
26. 11. 2018

H πρόταση των αποφοίτων του τμήματος Εναλλακτικού Τουρισμού, Κωνσταντίνας Περιστεριανού και Τάνιας Μπάντη, επιλέχθηκε από το πρόγραμμα “Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά”  που είναι μια πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Creativity Platform και αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η πρόταση αυτή που έχει τίτλο «Μικροί τουρίστες στη γειτονιά μας» είναι βασισμένη στα 17 SDG που έχουν καθιερωθεί από τα Ηνωμένα ‘Εθνη σε σχέση με την βιωσιμότητα στην τουριστική ανάπτυξη.

Τα παιδιά του 77ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν ξεναγοί της γειτονιάς στους γονείς τους, αντιστρέφοντας τους καθιερωμένους ρόλους και επανασυστήνοντας στους μεγαλύτερους «την δική τους γειτονιά», ενώ παράλληλα θα εκπαιδευτούν μέσα από θεατρικά εργαστήρια και ποικίλες άλλες δράσεις σε θέματα περιβάλλοντος και ανάπτυξης συνεργασίας με την τοπική κοινότητα.

Δείτε το βίντεο εδώ

Στην επισυναπτόμενη φωτο είναι οι δύο απόφοιτοι, με τον εθελοντή για την υλοποίηση του προγράμματος, Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Επιτυχία δύο αποφοίτων του τμήματος Εναλλακτικού Τουρισμού
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!