Τα αρωματικά φυτά και βότανα αποτελούν φυτικά είδη που ευδοκιμούν στις εδαφοκλιματικές συνθήκες της χώρας μας. Η μεταποίηση τους μας προσφέρει προϊόντα υψηλής βιολογικής αξίας. Στην παρούσα εργασία επεξεργαστήκαμε πέντε αρωματικά φυτά που απαντώνται πολύ συχνά στην Ελληνική ύπαιθρο. Αφού συλλέξαμε τα φυτά, ακολουθήσαμε συγκεκριμένη μέθοδο απόσταξης με συσκευή Clevenger και συσκευάσαμε το απόσταγμα σε γυάλινα φιαλίδια χωρητικότητας 2 ml με βιδωτό καπάκι. Στη συνέχεια συσκευάσαμε τα πέντε φιαλίδια σε ξύλινη συσκευασία. Η διαδικασία απόσταξης έγινε στα εργαστήρια του Κολεγίου Περρωτής με τη βοήθεια του dr Βασιλικιώτη Χρήστου.
όλη η εργασία στο παρτακάτω link
https://drive.google.com/file/d/1NEGqYjC5rhJotjZwRiGftQUGOxbWlNks/view?usp=sharing