ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Επαγγελματικό Λύκειο   /   Blog Δραστηριοτήτων
Blog Δραστηριοτήτων
Πρόγραμμα Απογευματινής Πρακτικής Άσκησης - Τεχνολογία Τροφίμων
24. 10. 2017

Το εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων του Επαγγελματικού Λυκείου και η τεχνογνωσία των καθηγητών του πρωινού και του απογευματινού προγράμματος, δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να εργαστούν, να μελετήσουν και να δημιουργήσουν τρόφιμα από επεξεργασία των φυτικών προϊόντων που οι ίδιοι παράγουν στο αγρόκτημα. 

Οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία οινοποίησης, παράγουν γλυκό από σταφύλια και μαρμελάδα από ρόδια και κυδώνια, επεξεργάζονται μελιτζάνες και ελιές, μεταποιούν σαλιγκάρια και μελετούν την αλλοίωση των τροφίμων.

Πρόγραμμα Απογευματινής Πρακτικής Άσκησης - Τεχνολογία Τροφίμων
Πρόγραμμα Απογευματινής Πρακτικής Άσκησης - Τεχνολογία Τροφίμων
Πρόγραμμα Απογευματινής Πρακτικής Άσκησης - Τεχνολογία Τροφίμων
Πρόγραμμα Απογευματινής Πρακτικής Άσκησης - Τεχνολογία Τροφίμων
Πρόγραμμα Απογευματινής Πρακτικής Άσκησης - Τεχνολογία Τροφίμων
Πρόγραμμα Απογευματινής Πρακτικής Άσκησης - Τεχνολογία Τροφίμων
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-21 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!