ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Επαγγελματικό Λύκειο   /   Blog Δραστηριοτήτων
Blog Δραστηριοτήτων
Βιωματικά Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών - Χημεία
01. 10. 2018

Στο πλαίσιο του απογευματινού προγράμματος εργαστηρίων φυσικών επιστημών, οι μαθητές της Α’ Επαγγελματικού Λυκείου στο εργαστήριο χημείας,  μέτρησαν την οξύτητα μαγειρικής σόδας,  αναψυκτικού, χυμού λεμονιού,   χυμού παντζαριού, ξυδιού και ασπιρίνης και νερό της βρύσης. Οι μετρήσεις του pH έγιναν με πεχαμετρικό χαρτί, με φυσικό δείκτη (χυμό από κόκκινο λάχανο) και με χημικό δείκτη (φαινολοφθαλεΐνη, ηλιανθίνη). Στη συνέχεια, με βάση τα αποτελέσματά τους οι μαθητές κατέταξαν τα υλικά σε όξινα, ουδέτερα και βασικά

Βιωματικά Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών - Χημεία
Βιωματικά Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών - Χημεία
Βιωματικά Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών - Χημεία
Βιωματικά Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών - Χημεία
Βιωματικά Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών - Χημεία
Βιωματικά Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών - Χημεία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-21 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!