ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Επαγγελματικό Λύκειο   /   Blog Δραστηριοτήτων
Blog Δραστηριοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια φυσικών επιστημών - Πειράματα με φυσικά υλικά
15. 02. 2017

Στα πλαίσια του απογευματινού προγράμματος εργαστηρίων φυσικών επιστημών,  στο εργαστήριο  Χημείας, μια ομάδα μαθητών της Α' Επαγγελματικού Λυκείου μελέτησαν διάφορους παράγοντες που επηρεάζουν το σχηματισμό και τη σταθερότητα των αφρών του αυγού, όπως οι παρακάτω: 1. ο χρόνος αναταραχής, 2. η τιμή του PH (προσθήκη χυμού λεμονιού) 3. η παρουσία λιπιδίων (προσθήκη  κρόκου αυγού) και 4. η παρουσία ζάχαρης.

Οι παραπάνω πειραματικές δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν τόσο σε φρέσκα όσο και σε μπαγιάτικα αυγά.

Βιωματικά εργαστήρια φυσικών επιστημών - Πειράματα με φυσικά υλικά
Βιωματικά εργαστήρια φυσικών επιστημών - Πειράματα με φυσικά υλικά
Βιωματικά εργαστήρια φυσικών επιστημών - Πειράματα με φυσικά υλικά
Βιωματικά εργαστήρια φυσικών επιστημών - Πειράματα με φυσικά υλικά
Βιωματικά εργαστήρια φυσικών επιστημών - Πειράματα με φυσικά υλικά
Βιωματικά εργαστήρια φυσικών επιστημών - Πειράματα με φυσικά υλικά
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-21 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!