ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Επαγγελματικό Λύκειο   /   Blog Δραστηριοτήτων
Blog Δραστηριοτήτων
Πρόγραμμα απογευματινής πρακτικής άσκησης - Γευσιγνωσία τυριού
29. 01. 2018

Στο πλαίσιο της απογευματινής πρακτικής άσκησης, οι μαθητές της Γ’ Επαγγελματικού Λυκείου, της ειδικότητας ‘Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών’ παρακολούθησαν ενημέρωση σχετικά με το τυρί και τους τρόπους οργανοληπτικής εξέτασης των διαφόρων τύπων του, ενώ συμμετείχαν και σε γευσιγνωσία τυριών, με σκοπό να αξιολογήσουν τις οργανοληπτικές ιδιότητές τους, όπως την υφή, τη γεύση και το άρωμά τους.

Η δραστηριότητα συντονίστηκε από την καθηγήτρια του Κολλεγίου Περρωτής της ΑΓΣ και επίσημο κριτή του παγκόσμιου διαγωνισμού γευσιγνωσίας ελιάς, κυρία Ζηνοβιάδου Κυριακή.

Πρόγραμμα απογευματινής πρακτικής άσκησης - Γευσιγνωσία τυριού
Πρόγραμμα απογευματινής πρακτικής άσκησης - Γευσιγνωσία τυριού
Πρόγραμμα απογευματινής πρακτικής άσκησης - Γευσιγνωσία τυριού
Πρόγραμμα απογευματινής πρακτικής άσκησης - Γευσιγνωσία τυριού
Πρόγραμμα απογευματινής πρακτικής άσκησης - Γευσιγνωσία τυριού
Πρόγραμμα απογευματινής πρακτικής άσκησης - Γευσιγνωσία τυριού
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-21 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!