Στο πλαίσιο του μαθήματος Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου ειδικότητας Τεχνολογία Τροφίμων,είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον private chef και διευθυντή γνωστού ζαχαροπλαστείου στη Γλυφάδα, Κυριάκο Αθανασιάδη. Συζήτησαν για την ποιότητα των πρώτων υλών, την υγιεινή των χώρων μεταποίησης τροφίμων, τις νέες τάσεις επεξεργασίας καθώς και τη σχέση της επιστήμης της Τεχνολογίας Τροφίμων με την τέχνη της μαγειρικής.
Κάποια από τα ερωτήματα που του έθεσαν είχαν να κάνουν με τις δυσκολίες του επαγγέλματος, τα μυστικά της επιτυχίας, τις επαγγελματικές σχέσεις με τεχνολόγους τροφίμων και ... με ποιους διάσημους έχει συνεργαστεί.