ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Επαγγελματικό Λύκειο   /   Blog Δραστηριοτήτων
Blog Δραστηριοτήτων
Κοινωνική προσφορά μαθητών - 'Κοινωνικό Παντοπωλείο'
24. 05. 2018

Τρόφιμα και είδη προσωπικής φροντίδας, παραδόθηκαν την Τρίτη 22 Μαΐου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που υλοποιήθηκε στη Μέρα Μαγιού της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής σε συνεργασία με την ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market και το 'Όλοι μαζί μπορούμε'.

Η εκδήλωση παράδοσης έγινε παρουσία του προέδρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Δρα. Πάνου Κανέλλη, του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, της διευθύντριας Εταιρικών Σχέσεων του Ομίλου METRO – My Market Δήμητρας Δασκαλάκη αλλά και με την ουσιαστική συμμετοχή μαθητών τόσο του Γενικού όσο και του Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Η έμπνευση και ο συντονισμός της πρωτοβουλίας ανήκει στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, τα στελέχη της οποίας συνεργάστηκαν στενά με τα My Market και το «Όλοι μαζί μπορούμε», ώστε να πάρουν μία μικρή «ανάσα» τα μέλη οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Είναι για μια ακόμα φορά πολύ μεγάλη η χαρά μας να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες!

Κοινωνική προσφορά μαθητών - 'Κοινωνικό Παντοπωλείο'
Κοινωνική προσφορά μαθητών - 'Κοινωνικό Παντοπωλείο'
Κοινωνική προσφορά μαθητών - 'Κοινωνικό Παντοπωλείο'
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!