ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Επαγγελματικό Λύκειο   /   Blog Δραστηριοτήτων
Blog Δραστηριοτήτων
Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
03. 10. 2016
Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου οι μαθητές και οι καθηγητές των Λυκείων μας συμμετείχαν στην Πανελλήνια Μέρα Σχολικού Αθλητισμού. Το θέμα της ημέρας για φέτος ήταν: «Νιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός – Δικαίωμα για όλους».
 
Στην πρωινή συγκέντρωση του σχολείου παρέστη ένας μεγάλος Έλληνας αθλητής, ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας Κωνσταντίνος Τριγκώνης και έκανε ομιλία - παρουσίαση σχετική με το θέμα της ημέρας.
 
Ο κύριος Τριγκώνης συνάρπασε τους μαθητές, που τον παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον. Μάλιστα, μοιράστηκε προσωπικές εμπειρίες με μαθητές και μαθήτριες και μετά την ομιλία του, καθώς αφιέρωσε πολύ χρόνο παρακολουθώντας το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας στο σχολείο μας.
 
Στην συνέχεια, οι μαθητές και οι καθηγητές τους αφιέρωσαν το πρωινό συμμετέχοντας σε αθλητικές δραστηριότητες, μέσα σε κλίμα μεγάλου ενθουσιασμού και με πολύ μεγάλη συμμετοχή. Πιο συγκεκριμένα διεξήχθησαν ημερίδα δρόμων, καθώς και αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλλεϊ και πινγκ - πονγκ.
Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!