ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Επαγγελματικό Λύκειο   /   Blog Δραστηριοτήτων
Blog Δραστηριοτήτων
Βράβευση μαθητών από το Κέντρο Υγείας Θέρμης
23. 01. 2020

Τα Λύκεια της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια σχέσεις εξαιρετικής συνεργασίας με το Κέντρο Υγείας Θέρμης. Οι μαθητές μας ως ένα μικρό δείγμα της ευγνωμοσύνης τους απέναντι στις υπηρεσίες που μας προσφέρουν, συγκεντρώνουν χρήματα από το χαρτζιλίκι τους, τα οποία παραδίδουν στην Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου Υγείας και τα οποία προσφέρονται σε άπορες οικογένειες την περίοδο των Χριστουγέννων.

Την Πέμπτη στις 23 Ιανουαρίου, το Κέντρο Υγείας Θέρμης, στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης του πίτας, θέλησε να βραβεύσει τους μαθητές μας για την προσφορά τους. Το βραβείο παρέλαβαν αντιπροσωπεία του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των Λυκείων, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του δεκαπενταμελούς του Γενικού Λυκείου Δημοσθένη Σαμπατάκο και τα μέλη των δεκαπενταμελούς του Επαγγελματικού Λυκείου, Ραφαέλα – Μαρία Σωτηράκου και Κωνσταντίνα Ξύδη, καθώς και από τον Διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου  κ. Απόστολο Βουρκούδη.

Βράβευση μαθητών από το Κέντρο Υγείας Θέρμης
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!